Drankjes, Panasonic Experience Fresh, Recepten

Alcoholvrije oud en nieuw cocktail met druiven en rozemarijn

P1010519

En toen was het jaar alweer bijna voorbij.. en wat voor een jaar!

Een kleine terugblik…
Als ik terugkijk ben ik zo ontzettend trots op wat ik allemaal heb bereikt tot nu toe.
Ik won begin dit jaar de wedstrijd van Panasonic en werd hun Experience Fresh ambassadeur. Wat heeft dat mijn leven veranderd zeg en wat heb ik er veel van geleerd!

Ik ben aan de slag gegaan met het creĆ«ren van kookvideo’s en ik ben in de wereld van foodfotografie- en styling gedoken… en ik kan je vertellen.. dat vind ik onwijs leuk! Haha wellicht was je dat al wel opgevallen šŸ˜‰

Ik heb veel nieuwe mensen mogen ontmoeten… nieuwe vriendschappen en samenwerkingen zijn er ontstaan. Instagram heeft daar een grote bijdrage in gehad, echt heel tof om te zien dat sociale media zoveel moois kan brengen.

Verder ben ik begonnen aan de behandeling voor mijn CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom), wat heftig is, maar zo ontzettend waardevol. Ik ga met kleine stapjes vooruit.. en alhoewel het soms voelt alsof ik heel veel stappen terugdoe als ik weer eens een slechte dag heb, weet ik dat dat niet zo is. De acceptatie wordt steeds groter en dat maakt het een stuk makkelijker.

Komend jaar ga ik voor nog meer herstel, heel veel lekkere recepten, prachtige foodfoto’s, hopelijk nog meer samenwerkingen en vlogs om jullie te inspireren!

Oudjaarsavond..
Dit jaar gaan wij gezellig naar vrienden.. eerst gourmetten, dan wellicht nog een filmpje kijken en spelletjes spelen. Wie weet onder het genot van deze heerlijke cocktail!
Cocktails, i love them, maar ik vind het meestal zo’n gedoe en de drank maakt het vaak heel duur. Ik heb een alcoholvrije variant bedacht, die ontzettend makkelijk is, niet prijzig en perfect voor oudjaarsavond!

Dit heb je nodig
voor 2 glazen
ongeveer 1/2 bak witte druiven
2 takjes rozemarijn
16 cl tonic
Spa Marie Henriette
Paar ijsklontjes
Cocktailshaker

P1010541

Bereiding
Maak met behulp van de slowjuicer 200 ml druivensap. Houdt 2 druiven apart voor het serveren.

Haal van het uiteinde van de takjes rozemarijn de blaadjes af en doe de losse blaadjes in de cocktailshaker.

Doe de ijsklontjes en druivensap erbij en shake stevig. Meng de tonic erdoor (niet schudden!) en verdeel de cocktail over 2 mooie glazen.

Top af met wat van de Spa Marie Henriette.

Prik aan het uiteinde van de takjes rozemarijn een druif en zet die in het glas.
Happy newyear!

Houd je van wat meer pit? Doe dan ook een klein stukje gember door de slowjuicer.

Heb jij deze cocktail gemaakt? Deel dan vooral een foto met mij via een berichtje of via de #panasonicexperiencefresh en #cookedbyrenske, vind ik echt heel leuk om te zien!

De komende tijd zal het iets rustiger zijn op mijn blog omdat ik voor Panasonic aan een groot project aan het werken ben.. maar als dat klaar is heb ik weer genoeg recept ideeƫn om met jullie te willen delen!

Tot volgend jaar allemaal!
Liefs! Renske

P1010415

P1010557

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *