Video's

Een kijkje achter de schermen; een VLOG!

Vlog behind the scenes || cookedbyrenske

Hoppa! We hebben de kerst weer achter de rug! Hoe onwijs ik er altijd naar uitkijk, hoe blij ik ook weer ben dat het over is.. stiekem wil ik zo snel mogelijk de kerstboom de deur weer uitwerken en grootste schoonmaak houden hier in huis.. hebben jullie dat ook?
Die grootste schoonmaak heb ik trouwens helemaal geen tijd voor want er staat een ander groots project voor de deur, waarover later meer 😉

Vandaag even iets heel anders… zoals je in de titel al hebt kunnen lezen wordt het een vlog behind the scenes!

Het voelt ergens een beetje als ‘met de billen bloot‘ 🙂 Ik heb al wel eerder een vlog opgenomen, maar nog niet op deze manier. Best wel spannend dus eigenlijk!

Ik ga jullie deze keer een dagje meenemen om te laten zien hoe ik een kookvideo voor Panasonic opneem. Alvast mijn excuses voor de soms wat onscherpe beelden, ik moest nog even wennen aan het hele vlog gebeuren 😉

Ga er lekker voor zitten en kijk gezellig met me mee!

Ik ben heel benieuwd wat je van deze vlog vind! Laat het me weten in de reacties hieronder en mocht je nog tips hebben of andere onderwerpen die je zou willen zien, laat dat vooral ook weten!

Liefs! Renske

2 gedachten over “Een kijkje achter de schermen; een VLOG!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *