Hotspots

Gathering & Styling in een oude fabriek; echt een DROOMLOCATIE!

Met recht een DROOMLOCATIE 😍

Zoals je op de foto hierboven ziet is de oude Fabriek Zuidermeer waar de Gathering & Styling deze keer plaatsvond echt fantastisch! Lucie (van Mylucie.com), organiseerde deze fijne bijeenkomst weer en we waren nu in totaal met 18 deelnemers! Heel leuk om weer allemaal nieuwe creatievelingen te ontmoeten! (vorig jaar deed ik ook al mee aan een editie van Gathering & Styling, daar lees je hier meer over!)

Aan de slag…

In de fabriek waren 2 grote ruimtes waar we aan de slag konden. Elk hoekje had zijn eigen charme, unieke muur/vloer en prachtige lichtinval.

Lucie had allerlei props, groentes, taartjes en bloemen meegenomen, maar ook de andere deelnemers en ikzelf hadden allerlei spullen meegenomen. Daardoor konden we deze te gekke tafel stylen in het midden van
t’ ketelhuis.

Dat licht 😍

Niet alleen de locatie maar ook het licht was geweldig, alhoewel het soms even oppassen was dat we niet in elkaars beeld stonden door de schaduw!

Het leuke van samen fotograferen is dat je elkaar ook als model kunt gebruiken..

In de andere ruimte, ’t woonhuis, waar in de toekomst de woonkamer van eigenaren Eva en Thomas zal worden gecreëerd, werden wat meer huiselijke hoekjes gestyled… en ook hier weer.. dat licht! 😍

Samen met Karien, die ik 1,5 jaar geleden leerde kennen op een workshop foodfotografie- en styling, ging ik richting de kas die in ‘d boomgaard staat. Die tuin is trouwens ook prachtig, maar vooral in de zomer.. de dag dat wij er waren waaiden we daadwerkelijk weg, dus hielden we het vooral bij binnen fotograferen!

Naast foodfotografie vind ik het ook zo ontzettend leuk om mensen te fotograferen, dus mocht je nog een leuke fotoshoot willen van je gezin of heb je portretfoto’s nodig? Stuur me vooral even een berichtje voor meer informatie!

Mocht je het leuk vinden om ook een keer deel te nemen aan een Gathering & Styling, de eerstvolgende vindt op 9 mei plaats bij Huize Druivelaar , op de website van Lucie vind je meer informatie!

Foto door Remke van Fit Food Style

Tot snel weer!

Liefs! Renske

Een gedachte over “Gathering & Styling in een oude fabriek; echt een DROOMLOCATIE!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *