Drankjes, Ontbijt, Panasonic Experience Fresh, Recepten

Kookvideo: Overnight oats ontbijtshake met banaan, koffie en pindakaas

Overnight oats ontbijtshake met banaan, koffie en pindakaas || cookedbyrenske

Goed ontbijten is ontzettend belangrijk en dat doe ik dan ook altijd..
(Ok little confession, bijna altijd dan … in het weekend sla ik soms het ontbijt over omdat we dan zo’n heerlijke lazy dag hebben en pas om 12 uur gaan ontbijten/lunchen/brunchen, whatever you wanna call it.) Maar doordeweeks ontbijt ik wel altijd. 

Ik houd erg van afwisseling in mijn eten.. hallo, ik ben niet voor niets een foodie 😉
Naast dat we dagelijks ander avondeten verorberen, ontbijt ik dus ook elke dag anders.
Waar veel mensen een standaard ‘altijd hetzelfde’ ontbijtje hebben, vind ik dat maar saai.. ik maak bijvoorbeeld regelmatig smoothiebowls, zoals deze met kakifruit, banaan en avocado en deze met vijgen en granola of (als ik er tijd voor heb :)) deze pindakaas pannenkoekjes of deze havermout pannenkoekjes met veel eiwitten (super voor na een ochtend work-out!).

Vandaag weer een nieuw receptje om toe te voegen aan mijn lijstje van ontbijtjes; overnight oats ontbijtshake met banaan, koffie en pindakaas. Lekker makkelijk, smaakvol en ook nog eens ideaal om mee te nemen voor als je geen tijd meer hebt om te ontbijten. Maken dus! 😉

Dit heb je nodig
voor 1 shake
35 gr havermout
200 ml kokosmelk
100 ml koude koffie
1 grote banaan
2 el pindakaas

Bereiding
Doe de havermout, kokosmelk en koffie in een bakje, dek af en zet een nacht in de koelkast.

De volgende ochtend doe je alle ingrediënten in de blenderbeker van de foodprocessor en maal op de hoogste stand tot een luchtige shake.That’s it! Drink smakelijk!

Tip! Ook handig om mee te nemen als je geen tijd meer hebt om thuis te ontbijten!

Heb jij deze ontbijtshake ook gemaakt? Maak er een foto van en deel hem met de #cookedbyrenske en #panasonicexperiencefresh op Facebook of IG, of stuur me even een pb! Vind ik heel leuk om te zien!

Dat was hem weer voor vandaag, fijn weekend alvast en tot snel weer lieve mensen!

Liefs! Renske

Overnight oats ontbijtshake met banaan, koffie en pindakaas || cookedbyrenske

fullsizeoutput_44fcOvernight oats ontbijtshake met banaan, koffie en pindakaas || cookedbyrenske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *