Hotspots, Restaurants

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag || Yoghurt met 3 toppings || cookedbyrenske

DATEN 
Het is alweer een tijdje geleden dat ik met Sep op date ging…
Ja op date.. je leest het goed!

Al voordat Bert en ik überhaupt in verwachting waren hadden we bedacht dat we ‘op date’ zouden willen met onze kids. Deze tip kreeg ik jaren geleden van een spreker toen ik nog naar de kerk ging. En die heb ik altijd onthouden..

Want in elke relatie moet geïnvesteerd worden.. dus ook in de relatie met je kind!
Bert en ik gaan regelmatig samen op date.. echt even quality time samen.
En Sep heeft nu inmiddels een leeftijd bereikt waarop we dat ook wat bewuster kunnen gaan doen.

Dus gingen we begin februari samen naar het centrum van Den Haag, met de tram.. want dat is natuurlijk super leuk! We kozen ervoor om naar de Yoghurt Barn te gaan, ik was hier al eens eerder geweest en had toen gezien dat ze een leuk kinderhoekje hadden. Ideaal dus voor een date samen met zoonlief. Dat ze ook nog lekker en gezond eten serveren is natuurlijk een hele fijne ‘bijzaak’!

Je bestelt bij de Yoghurt Barn altijd aan de toonbank en zoekt erna een plekje. Maar omdat ik liever zeker ben van een goed plekje voordat ik rond loop met een vol dienblad gingen we daar eerst naar op zoek. Helaas was het beneden, waar de kinderhoek is, helemaal vol. Dan maar boven..

fullsizeoutput_40a9

Het interieur van de Yoghurt Barn is echt te gek, ik zou er zo willen wonen! Het pand heeft van zichzelf al heel veel karakter, is qua lay-out heel tof ingedeeld met allerlei halve verdiepingen en leuke hoekjes en het industriële karakter van de inrichting past perfect! Helaas heb ik geen foto’s van gemaakt van het totaalplaatje, ik moet toch nog even die schaamte voorbij om midden in een volle zaak met mijn camera te gaan staan! 😉

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag || Interieur || cookedbyrenske

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag || Sep || cookedbyrenske

Tijdens het bestellen kwam er toch nog een plekje beneden vrij en hebben we onze spulletjes daar naartoe verhuisd. Zo kon Sep toch lekker spelen!

Sep mocht zelf kiezen wat hij wilde eten en koos voor een medium size magere boeren yoghurt met 3 toppings; cookie dough, bosbessen en chocolade. Voor de yoghurt betaal je €3,60 en elke topping die je kiest is €0,70 extra en siroop €0,40. Redelijk betaalbaar.

Sep vond het heerlijk! Hij mag in het weekend altijd wat lekkers uitkiezen en vond dit echt een feestje! Op de foto hieronder zie je heel goed hoe hij is; een echte dromer.. alleen liefde voor mijn kleine mannetje!

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag || Sep || cookedbyrenske

Zelf koos ik voor een ‘Barn toast’ met roomkaas, vijgen, pistachenootjes, honing en munt en een bakje yoghurt met watermeloen. Lekker, maar wel een beetje overpriced.. €5,95 voor 1 boterhammetje met wat beleg..

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag || Barn toast met vijgen || cookedbyrenske

Na het eten moest er natuurlijk gespeeld worden in die toffe kinderhoek die ik al eerder noemde. Hieronder zie je wat ik bedoel met de inrichting… tof he!?

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag || YB Kids Speelhoek || cookedbyrenske

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag || cookedbyrenske

Openingstijden
Yoghurt Barn is doordeweeks van 8.30u – 17.00u open, op zaterdag van 9.00u – 18.00u en op zondag van 9.30u –  18.00u. Prima tijden om je dag te beginnen met een ontbijtje op je vrije dag! Je kunt er trouwens ook reserveren voor een high tea, brunch of picknick, te leuk voor een vrijgezellenfeestje of babyshower toch?!

Het personeel is vriendelijk en geeft je een heel welkom gevoel. Dat vind ik altijd heel belangrijk als ik ergens ga eten… ‘it makes or breaks the experience right?!’

Dus mijn conclusie; zeker een aanrader! Ga jij er binnenkort ook een yoghurtje eten? 😉

Liefs! Renske

Hotspot #2: Yoghurt Barn Den Haag || Barn toast met vijgen || cookedbyrenske

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *