Drankjes, Panasonic Experience Fresh, Recepten, Video's

‘PREPERATION IS EVERYTHING’ Olympische Winterspelen video 1; Powerjuice met venkel, wortel, paksoi & appel

P1020139

Volgende week beginnen de Olympische Winterspelen in Pyeong Chang en omdat Panasonic al vanaf 1988 officieel sponsor is lieten ze dat natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

De komende week komt er elke dag een video online met een recept dat te maken heeft met de voorbereiding op sport. Elke video bevat een prijsvraag en je kunt dus ook elke dag iets moois winnen via de Facebookpagina van Panasonic! Volg dus vooral ook hun pagina om niks te missen en kans te maken op 1 van de prijzen!

‘PREPERATION IS EVERYTHING’
Bij sporten is een gezond eetpatroon heel belangrijk. Dus de recepten die je gaat zien in de video’s zijn allemaal bedacht om voor, tijdens of na het sporten te nuttigen.

Het leukste heb ik nog niet verteld; ik heb de recepten mogen bedenken en de video’s gemaakt! Het was even een monsterklus maar ik ben heel trots op het eindresultaat!

Kijk je de komende week met me mee??

Dit heb je nodig
voor 1 glas
1 stengel paksoi of 1 hele Shanghai paksoi
1/4 venkelknol
1 wortel
1 appel

Bereiding
Snijd alle groentes en de appel in kleine stukken, doe om en om in de slowjuicer.

Roer even door en schenk in een glas.

Drink deze powerjuice voordat je gaat sporten. Venkel en paksoi zijn nitraatrijke groenten, dit stofje wordt in het bloed omgezet in stikstofmonoxide. Dit geeft de cellen in de bloedvaten een signaal om te verwijden waardoor het bloed beter kan stromen tijdens de inspanning.

Sportze!!

Laat me vooral weten hoe je deze powerjuice vond! En tot morgen!

Liefs! Renske

P1020142

P1020136

Deze video en foto’s zijn tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic Nederland.

Een gedachte over “‘PREPERATION IS EVERYTHING’ Olympische Winterspelen video 1; Powerjuice met venkel, wortel, paksoi & appel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *